Open Mobile Menu
skip to Main Content

Beam S9000 calamiteiten specialist voor IMS

Recent leverde VTM een bijzondere machine aan IMS in Geldermalsen. IMS ontzorgt onder andere wegbeheerders bij calamiteiten. Zo wordt bij een ongeval een veilige omgeving gecreƫerd voor hulpdiensten middels wegafzettingen, en niet minder belangrijk, voor de verkeersveiligheid wordt het wegdek voor het wordt opengesteld weer brandschoon opgeleverd.

De nieuwe Beam S9000 rotorcleaner van IMS is uitgevoerd als calamiteiten specialist, en kan het brandschoon opleveren van het wegdek als geen ander. Dit specialistische reinigingsvoertuig brengt chemicaliƫn op het wegdek aan om de (chemische) vervuiling op te lossen. Voor een optimaal resultaat reinigt de Beam rotorcleaner het wegdek onder hoge druk met heet water. Want zeg nou zelf, je vette handen was je toch ook niet met koud water.

De hydrostatische aandrijving in combinatie met de DAF CF zorgen voor een soepel te bedienen machine. Vanaf 0,1km/h kan elke snelheid gekozen worden, zodat altijd het juiste reinigingsresultaat behaalt wordt.

Veel van onze klanten staan dag en nacht paraat om waar nodig te ondersteunen. Dit betekend dat ook leveranciers binnen afzienbare tijd moeten kunnen leveren. VTM levert bij schade of storing direct onderdelen vanuit het VTM magazijn. Want wij zeggen het niet voor niets: U wilt vooruit, altijd en overal, en dat weten we bij VTM als geen ander!

Back To Top