Open Mobile Menu
skip to Main Content

Extra power voor Suez, met de KAISER Aquastar

Binnenkort zien we deze krachtpatser op de Nederlandse wegen met SUEZ belettering. Deze KAISER Aquastar gaat bij SUEZ aan de slag. De expertise van deze machine is het reinigen van hoofdriolering.

Dankzij het Rotomax recyclesysteem in de vuiltank, kan deze auto in veel situaties de hele dag blijven reinigen, zonder tussendoor naar de stortlocatie te moeten rijden. Op deze manier kan de operator een geweldige hoeveelheid lengtemeters reinigen per werkdag.

De KDU hogedruk pomp kenmerkt zich door de slijtvaste onderdelen die gebruikt zijn, en een laag aantal omwentelingen. Het gerecyclede water bevat namelijk altijd lichte vervuiling wat extra slijtage kan veroorzaken. Door de lage snelheid van de draaiende onderdelen in de pomp en het gebruik van slijtvaste onderdelen heeft de hogedrukpomp een enorme levensduur.

Een goed uitgedacht reinigingssysteem in de tank en in het recyclesysteem, geven de operator na een volle werkdag, slechts 15 minuten reinigingswerk, waarna de auto weer klaar staat voor de volgende werkdag.

Suez heeft gekozen voor een grote vuiltank inhoud, waarbij ook gekozen is voor extra schoonwater tanks langszij. Tijdens het reinigen is dus altijd voldoende recyclewater en schoonwater aanwezig om de locatie schoon achter te laten.

VTM Reinigingsvoertuigen is gespecialiseerd in service en reparaties aan KAISER reinigingsvoertuigen. Goed onderhoud en snelle service zorgen voor optimale inzetbaarheid van uw machinepark.

Back To Top