Open Mobile Menu
skip to Main Content

Helder Lunteren start het nieuwe seizoen goed!

Een Beam S9000 wegdekreiniger, voorzien van alle functionaliteiten die nodig zijn voor de werkzaamheden van Helder Lunteren. Of het nu het vegen van een bedrijfsterrein is of het reinigen van grote klussen in de wegenbouw, Helder Lunteren werkt aan een schone oplossing.

Uniek aan deze machine is de hoge capaciteit ventilator (HCF) in combinatie met een enorme werkbreedte van 330 cm in één werkgang. De Beam S9000 HCF JCB wegdekreiniger van Helder Lunteren is de eerste wegdekreiniger, beschikbaar in de verhuur, met deze uniek eigenschappen.

Helder Lunteren heeft met de betrouwbare techniek van Beam gekozen voor de zwaarste kwaliteit wegdekreiniger. Alle voorkomende werkzaamheden moeten namelijk met deze duurzame en veilige machine kunnen worden uitgevoerd.

Inzetbaarheid van de machines is voor Helder Lunteren van essentieel belang. De werkzaamheden staan namelijk nooit stil. VTM Reinigingsvoertuigen biedt de klant hierin zekerheid. VTM Reinigingsvoertuigen biedt de beste service; razendsnel en volledig op maat!

Back To Top