Open Mobile Menu
skip to Main Content

Nieuwe Bucher V80t RS wegdekreiniger voor Infra-Service

Infra-Service heeft recent de derde truckgemonteerde veegmachine in gebruik genomen. Na de levering in voorgaande jaren van 2 Johnston V652 veegmachines met ITM walsborstel, heeft Infra-Service nu gekozen voor een Bucher V80t RS met wegdekreiniger en ITM walsborstel.

VTM heeft de seriematig geproduceerde V80t RS wegdekreiniger aangevuld naar de wensen van Infra Service. De ITM walsborstel is gemonteerd aan de DIN-plaat en heeft eigen aandrijving gekregen. Om de ITM walsborstel aan te drijven is het hydraulisch systeem op de auto uitgebreid. Verder is de machine uitgevoerd met een extra bumperborstel. Deze geïntegreerde bumperborstel voorkomt dat het voorwiel los gefreesd asfalt vastrijdt op de onderlaag.

Kortom, deze Bucher V80t RS wegdekreiniger is volledig ingericht naar klantwens, en daardoor multifunctioneel inzetbaar, in wegenbouw en wegonderhoud.

Veegmachines zijn onderhoudsgevoelige machines. Ook  na de aflevering draagt VTM zorg voor de service en voor levering van slijtdelen. Het VTM magazijn in Geldermalsen heeft de gangbare onderdelen op voorraad. Het kennisniveau en de beschikbaarheid van de VTM monteurs, dragen samen met beschikbare reparatiedelen bij aan een maximaal rendement van deze complexe reinigingsvoertuigen.

Back To Top