Open Mobile Menu
skip to Main Content

OVER ONS

Terberg Matec Nederland is specialist op het gebied van reinigingsvoertuigen. Sinds 1994 maken onze veeg- en zuigmachines het werk van onze klanten makkelijker. Sterker nog: ze kunnen niet meer zonder. Onze machines zorgen namelijk voor continuïteit, personele ondersteuning en… enorme besparingen in tijd en geld.

Uiteraard is bij de aankoop van een machine iedere wens en situatie anders. Maar waar onze klanten ook voor kiezen: ze willen vooruit. En dat kan alleen met de zekerheid van een werkende machine.

Een machine moet daarom precies doen wat onze klant ervan vraagt. Nu én in de toekomst. En kan hij – om wat voor reden dan ook – eens niet vooruit? Dan moet hij kunnen rekenen op een oplossing op maat. Zijn werkzaamheden gaan immers altijd door.

Bij Terberg Matec Nederland bieden we die zekerheid. Omdat we uitsluitend samenwerken met de beste merken, kiezen onze klanten altijd uit de nieuwste, veiligste en duurzaamste reinigingsvoertuigen. En om er zeker van te zijn dat ze altijd en overal vooruit kunnen, bieden we ze ook de beste service: razendsnel en volledig op maat.

Interesse in een machine?
Wij gaan er graag mee aan de slag!

Back To Top