Open Mobile Menu
skip to Main Content

P.C. van der Wiel breidt de machinevloot uit met Johnston CX401 wegdekreiniger

Probleemoplossers die van aanpakken weten. P.C. van der Wiel is breed georiënteerd. Naast rioolreiniging en ontstopping zijn zij actief in het onderhoud van de buitenruimte. Eén van de zaken in dit onderhoud is het schoonhouden van wegen, het opruimen van calamiteiten en het reinigen van het wegdek bij asfalteer werkzaamheden in de wegenbouw.

De nieuwe Johnston CX401 wegdekreiniger van P.C. van der Wiel is een uniek exemplaar. VTM Reinigingsvoertuigen leverde een Johnston CX401 met wegdekreiniger en ITM onkruidborstel. Dankzij deze opties is de machine breed inzetbaar. Wegenbouw, calamiteiten/oliesporen verwijderen en onkruid verwijderen, deze Johnston CX401 ruimt het op.

De Johnston CX401 is door VTM Reinigingsvoertuigen in samenwerking met DeKorne voorzien van een de unieke DeKorne wegdekreiniger. Hogedruk sproeiers voor en achter de wegdekreiniger en op het veegwerk, een chemicaliën doseersysteem en de ITM onkruidborstelarm zijn als maatwerk aanbouwdelen gemonteerd op de Johnston CX401. Deze opties bij elkaar maken de Johnston CX401 een maatwerk machine.

Back To Top