Open Mobile Menu
skip to Main Content

Terberg Matec Nederland en VTM Reinigingsvoertuigen gaan samen verder!

Vlnr: Gerrit van Baaren (Service Coördinator VTM), Gerrit Flier (Legal/Tax Adviseur VTM), Evert Stigter (Directeur VTM), Godfried Terberg (namens Royal Terberg Group), Mark Senders (Directeur Terberg Matec Nederland BV), Hein de Groot (Royal Terberg Group Legal), Hans Geerts (CFO Terberg RosRoca Group)

 

 

Met ingang van 24 december 2020 neemt Terberg Matec Nederland BV alle activiteiten en medewerkers van VTM Reinigingsvoertuigen in Geldermalsen over. Door deze overname realiseren beide bedrijven samen een sterke positie in de markt van reinigingsmaterieel. Tot de “Reinigingsvoertuigen” behoren o.a. de complete range BUCHER Municipal compacte- en truck gemonteerde veegmachines, waaronder JOHNSTON en BEAM, en het gladheidbestrijdingsmaterieel. Het productgamma wordt verder aangevuld met KAISER Moro kolkenzuigers en rioolreinigers.

Met de overname van VTM Reinigingsvoertuigen kan Terberg Matec Nederland haar dienstverlening volledig concentreren en specifiek aansluiten op de twee hoofdactiviteiten: “Verkoop & Service Inzamelvoertuigen” vanuit locatie IJsselstein en “Verkoop & Service Reinigingsvoertuigen” vanuit locatie Geldermalsen.

Onder de bekende naam Terberg Matec Nederland BV staan hiermee op beide vestigingen toegewijde specialistische teams klaar, die ieder op hun vakgebied beschikken over alle benodigde kennis, middelen en jarenlange ervaring. Zo blijven voor alle klanten de reeds bekende gezichten behouden als vertrouwd aanspreekpunt. Aanvullend beschikken we met onze algemene servicewerkplaats in De Kwakel, in de directe nabijheid van Aalsmeer, over een sterke uitvalsbasis in Noord-Holland.

Door de kennis en ervaring van VTM met specialistische machines, met name in de infra- en private reinigingssector, is het team van VTM een belangrijke aanvulling om onze aanwezigheid juist in die marktsegmenten met goede service en deskundig advies naar een hoger niveau te tillen.

Voor dat deskundig advies zal Evert Stigter verantwoordelijk zijn voor alle Verkoop & Marketing activiteiten betreffende Reinigingsvoertuigen.

Wilbert Braakman blijft, als vertrouwd, verantwoordelijk voor alle Verkoop & Marketing activiteiten betreffende Inzamelvoertuigen.

We zien deze overname als een enorme kans om onze organisatie verder te professionaliseren met als doel u nóg beter van dienst te kunnen zijn.

 

Over Terberg Matec Nederland B.V.:

Met de hoofdvestiging in IJsselstein is Terberg Matec Nederland op de Nederlandse markt actief als servicepartner en leverancier van een breed assortiment aan afvalinzamel- en reinigingssystemen. Terberg Matec Nederland maakt deel uit van de Royal Terberg Group, een Nederlands familiebedrijf dat al ruim 150 jaar bestaat.

Over VTM Reinigingsvoertuigen.:

VTM heeft in de afgelopen 26 jaar een unieke positie verworven, als leverancier en servicepartner van reinigingsvoertuigen, in de infra sector en gemeentereiniging. Bekende Bucher merken binnen VTM Reinigingsvoertuigen zijn BEAM en JOHNSTON. VTM is inmiddels al 10 jaar ook verantwoordelijk voor de verkoop en service van KAISER Moro reinigingsvoertuigen. Naast verkoop en service is het programma de laatste jaren uitgebreid met de verhuur van reinigingsvoertuigen.

 

Voor vragen en aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Mark Senders                       Directeur                                                                     06 2355 8380

Evert Stigter                         Manager Verkoop & Marketing Reiniging                   06 2387 9540

Wilbert Braakman              Manager Verkoop & Marketing Inzameling                 06 2294 5231

Back To Top