Open Mobile Menu
skip to Main Content

TRAININGEN

Zekerheid is méér dan een betrouwbare reinigingsmachine. Ook als u eens níet vooruit kunt, moet u op een oplossing kunnen rekenen. Daarom beloven we u naast de beste reinigingsmachines ook de beste service. Bijvoorbeeld in de vorm van onze chauffeurs- en monteurstrainingen, die we op maat voor u verzorgen.

Chauffeurstraining

Hoe betrouwbaar uw reinigingsmachine ook is, zonder bekwame bestuurder heeft u er weinig aan. Daarom bieden we u chauffeurstraining op maat. Tijdens deze training leren we uw chauffeurs hoe ze hun machines het beste kunnen besturen en onderhouden. Om daarbij zoveel mogelijk gevoel met de dagelijkse praktijk te krijgen, kan de training bij u op locatie plaats vinden. Na afloop zijn uw chauffeurs niet alleen productiever, maar gaan ze ook zelfverzekerder op pad. Een adequate training voorkomt tevens hoge onderhoudskosten.

Monteurstraining

Zelfs bij de beste machines kan het voorkomen dat ze soms niet werken zoals het hoort. Ondanks het feit dat we bij technische storingen of andere mankementen direct voor u klaar staan, is het fijn als u deze zelf op kunt lossen. Tijdens onze monteurstraining leren we monteurs daarom op maat hoe onze machines in elkaar steken en hoe ze er periodiek onderhoud op uitvoeren. Door hen machinespecifiek op te leiden, bent u voortaan verzekerd van een resolute aanpak, en minimale stilstand.

Interesse in een training?
Wij gaan er graag mee aan de slag!

Back To Top