Open Mobile Menu
skip to Main Content

Van Leeuwen GWW BV aan de slag met een nieuwe KAISER MORO rioolcombi.

In de omgeving Woerden-Utrecht is Van Leeuwen GWW BV binnen de aannemerij een belangrijke speler. Een deel van de werkzaamheden die zij uitvoeren, bestaat uit het onderhouden en aanleggen van riolering voor gemeenten en particulier.

Recent leverde VTM Reinigingsvoertuigen een maatwerk KAISER MORO SV7  kolkenzuiger / rioolcombi aan Van Leeuwen GWW BV. Met deze multifunctionele machine wordt de klant van Van Leeuwen GWW BV volledig ontzorgd. Van regulier kolken reinigingswerk tot het ontstoppen van een riolering op de meest ongewone plaatsen en tijdstippen, het zijn de werkzaamheden die met de compacte KAISER MORO comfortabel kunnen worden uitgevoerd.

De schone Euro 6 motor van de Volvo FM geeft invulling aan de eis om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Van Dijk Woerden verzorgde aangepaste software op de Volvo I-shift automaat, zodat ook het kolkenzuigen comfortabel en plezierig werken wordt.

VTM Reinigingsvoertuigen heeft de opdracht gekregen om Van Leeuwen GWW BV een multifunctionele machine te leveren, inclusief de service nazorg zoals Van Leeuwen dit ook moet garanderen naar haar klant. Kortom, razendsnel en volledig op maat.

Back To Top