Open Mobile Menu
skip to Main Content

Vermeulen Groep breidt uit met een Beam S12000 heet water wegdekreiniger

Het is een multifunctionele machine geworden. Vermeulen Groep is actief in aanleg en in onderhoud van wegen. Deze multifunctionele Beam S12000 wegdekreiniger gaat hier een mooie bijdrage aan leveren.

Sinds 2012 is er binnen Vermeulen Groep een afdeling Incident Management. De inzet van reinigingsmachines binnen deze afdeling is heel breed, want elk incident of calamiteit vraagt een andere aanpak. Deze Beam S12000 wegdekreiniger is op speciaal verzoek uitgevoerd met een verwarmingsunit voor het water, en een chemicaliën doseer systeem. Dankzij het gebruik van heet water gecombineerd met chemicaliën, laat deze Beam S12000 wegdekreiniger, met Burtec rolbezem altijd een schoon wegdek achter.

Bij elke machine aankoop is de reductie van CO2 een belangrijk onderwerp. Bij het ontwerp van deze speciale uitvoering is gekozen voor een brandstofbesparende aandrijving van de ventilator: de unieke aandrijving middels een JCB opbouwmotor creëert een uitzonderlijk zuigvermogen bij een laag motortoerental. Dankzij de unieke aandrijving is de Beam S12000 een goede investering in CO2 reductie, en daarmee een stap richting Zero emmision in te nabije toekomst.

Back To Top